Kernwaarden

Betrokken

Beca Bouw heeft oog voor de mens en zijn omgeving. Wij investeren in onze opdrachtgevers, in onze medewerkers en in maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord; binnen Beca Bouw zijn we continu bezig om ons op gebied van materiaalgebruik, logistiek, personeelsbeleid en procesinrichting te verbeteren om de generatie na ons een zo goed mogelijke uitgangspositie te bieden.

 

Samenwerken

Bij Beca Bouw geloven wij in samenwerken. Dit levert de beste resultaten op door krachten te bundelen en uiteindelijk samen te groeien. Als mens, als klant en als samenwerkingspartner!

 

Deskundig

Onze ervaren specialisten kennen de risico’s van het vak en leveren resultaatgericht maatwerk. Wij werken op basis van vooraf overeengekomen afspraken, monitoren de resultaten van onze dienstverlening en controleren deze resultaten.

 

Innovatief

Bouwen stelt ons steeds weer voor technische uitdagingen. Wij willen die overwinnen door maximaal gebruik te maken van innovatieve technieken, efficiënte werkmethodes en de inventiviteit van onze medewerkers.