Renovatie & Onderhoud

Na verloop van jaren veroudert een woning of flatgebouw en voldoet het niet meer of onvoldoende aan de eisen van de tijd. De bestemming van het bestaande pand of gebouw blijft onveranderd, maar om daaruit het beste rendement en het meeste woongenot te halen, is het renoveren, upgraden of opfrissen noodzakelijk. 

Wij bouwen voortdurend aan de omgeving. Een omgeving die de context vormt voor mens en maatschappij, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt.


Het maatschappelijke bewustzijn van Beca Bouw B.V. vertaalt zich in duurzaam ontwikkelen, duurzaam bouwen en duurzaam renoveren.

Met renovatie hebben wij jarenlange ervaring. Voornamelijk in bewoonde staat waardoor wij in goede staat zijn om samen met de opdrachtgever en bewoner tot een zo succesvol project te komen.  Wij weten wat er speelt achter de voordeur van de bewoners. Zij staan centraal bij de werkzaamheden. Voorafgaande aan de werkzaamheden geven wij de bewoners toelichting over de uit te voeren werkzaamheden

 

Wij kijken hoe je op een duurzame manier bestaande bouw een extra waardevolle toekomst geeft. Renoveren gaat verder dan alleen de technische kant. Elke betrokkenen heeft zijn belang en daar ligt onze prioriteit. Van opdrachtgever tot bewoner.

Want wat voor een woningcorporatie een huis is, is voor de bewoner een thuis.Zeeheldenkwartier

Wooncomfort en verduurzaming

Kometenlaan

Wooncomfort en verduurzamingMonnikenhof en Amaliastein

Energetische verbeteringen

Wij bouwen aan een comfortabel leef-en werkomgeving.

Samen werken we voor het beste resultaat.
We denken daarin mee en we denken vooruit.

"In alles wat we doen streven we naar woon-, werk- en leefplezier"