Utiliteitsbouw

Gebouwen op de meest duurzame en economische wijze realiseren

 

Onder utiliteitsbouw verstaat men, kort gezegd, alles wat niet onder woning- bouw valt. U moet dan denken aan o.a. bedrijfsgebouwen en schoolgebouwen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten utiliteitsbouw. Wij kunnen bouwen op een ruime ervaring met agrarische en industriële bedrijven. Wij zorgen ervoor dat u een pand krijgt, wat aan al uw wensen voldoet. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de laatste richtlijnen op het gebied van milieu en bouwstandaarden.


Staat u op het punt een kantoor, loods of bedrijfshal te laten bouwen? Beca Bouw is uw partner! Wij begeleiden en adviseren u vanaf de aanvang tot na de eindafwerking. Met goede sturing en een frisse blik op uw budget en planning.


In utiliteitsprojecten kan Beca Bouw u ontzorgen op alle aspecten van uw bedrijfshuisvesting, zodat u zich volledig kunt richten op uw core-business.

De realisatie van een utiliteitsgebouw is een ingewikkeld proces en wordt gekenmerkt door een complexe overlegstructuur. Met ons bouwmanagement kijken we ver vooruit, en realiseren we met u een hoogwaardig utiliteitsgebouw dat ook in de toekomst intensief gebruikt kan worden. Milieubewust bouwen en gebruik maken van energiebesparende maatregelen is een investering die bij de uiteindelijke exploitatie bijdraagt aan een verantwoorde kostenbeheersing. Wij denken pro-actief mee in uw planproces. Want een degelijke voorbereiding verdient zich altijd terug in de bouwfase en hoeft er geen kostbare tijd verloren te gaan!

"De complexiteit en de variatie maken elk project tot een bijzondere klus, die om een specifieke aanpak vraagt"